Our Rikkers Hybridline Guitar is a characteristic guitar and because of the single cut-away and the hollow body a remarkable instrument. In our workshop in Groningen, Holland, you are welcome to try the Hybridline and get a good impression of its sound, looks and feel.

Come visit us Now for Sale!

Ultralight and surprisingly tight

 

De Hybridline gitaar is een unieke, superlichte gitaar met een verbazend vol geluid. Doordat de snaren door de zijkant van de gitaar gaan is het een écht hollowbody model zonder concessies. Met een custom te maken klankgat valt deze gitaar niet alleen op door het speelcomfort, maar ook nog eens door de opvallende custom look. Bijna alles is hier mogelijk, durf te vragen!

Optimal Playing Comfort

 

De Hybridline is een zeer comfortabel spelende gitaar. Niet alleen vanwege het gewicht, maar ook vanwege het ergonomische design van de body en de hals. De body is aan de achterkant volledig glad en heeft een comfortabele uitholling aan de bovenkant waardoor de gitaar prettig op het lichaam aansluit. De hals is een zgn. set-neck en deze constructie verhoogd de klank en het speelcomfort. De hogere frets zijn dankzij de single-cutaway makkelijk bespeelbaar.

 

Fully Custom Made

 

Elke Rikkers Hybridline gitaar is een uniek instrument waarvan er daadwerkelijk maar één bestaat. Graag bouwen we deze gitaar volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren met alle gewenste houtsoorten en een pickup, elektronica en hardware van topkwaliteit. Vanzelfsprekend is deze custom gitaar ook zonder meerkosten linkshandig verkrijgbaar.

 

Prijsindicatie

Do you want more information about the possibilities for your very own Hybridline guitar? We’re happy to answer all your questions!

Contact us