Daan werd in 2023 compagnon In de firma. Hij brengt zijn eigen lijn van modellen mee. Check ze hier of kom kijken in de shop:

Maak kennis Nu te koop

Over Daan

 Daan Marinus kreeg al op zeer jonge leeftijd het gitaarbouwvirus te pakken: op 12-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste Les Paul met een kit. Al snel werden goedkope gitaren herbouwd en afgewerkt, en 3 jaar later begon Daan aan zijn eerste echte gitaarbouwproject. Toen Daan in contact kwam met Jacco & Ferdinand werd hem gevraagd leerling te worden. Al na een paar jaar werd het voor zowel Daan als de partners duidelijk dat de toekomst van Daans in het gitaarmaken ligt.

Bekijk zijn modellen en zijn werk: .

Orvar

 

Orvar is de single-cut held die in allerlei soorten mantels kan komen – hier zie je een gloednieuwe 7-snarige Orvar gekleed in Sparkle Blue. .

Capra

De offset Capra die je hier kunt zien, is toevallig een volledig relic-ed 6-snarige, maar deze geit komt in veel verschillende vachten.

Bekijk de galerij voor meer Capra’s.

Caiman Wonderful Predator

Deze kaaiman is een roofdier dat maar één keer in zijn leven uit het moeras komt. Check de talloze details in de complexe inlay en het abstracte schilderij dat op de bovenkant is gebruikt. Samen vertellen ze een behoorlijk grimmige geschiedenis van hoe het de mensheid verging op deze aarde, maar uiteindelijk met een sprankje hoop.

Do you want more information about the possibilities for your very own Hybridline guitar? We’re happy to answer all your questions!

Contact us