De Powerline is een exclusieve custom bass die je van afstand herkent. Typerend voor het design is de single cutaway. Deze constructie is gekozen om een groot contactoppervlak te creëren tussen hals en body. Hierdoor wordt de trillingsenergie van de snaren beter benut, wat een dominant laag oplevert. De lage B van de Powerline heeft dan ook volop definitie en staat als een huis.

Optimaal speelcomfort

 

De Powerline is ontworpen voor optimaal speelcomfort. De overgang tussen hals en body is vloeiend vormgegeven, waardoor ook de hogere halsposities uiterst comfortabel bespeelbaar zijn. Verder heeft de bas standaard een asymmetrisch halsprofiel, ofwel dikker onder de B-snaar en dunner onder de G-snaar. Door dit ergonomische design ligt de hals bijzonder comfortabel in de hand.

Volle sound met transparant tophoog

 

Bij voorkeur bouwen we de Powerline met een verlijmde hals. Deze constructie levert het volle, gecomprimeerde geluidskarakter op van een doorlopende hals met het typisch transparante hoog van een ‘bolt-on’. Desgewenst is de Powerline ook leverbaar met een doorlopende of geschroefde hals.

Volledig custom made

 

Elke Powerline is een uniek instrument waarvan er daadwerkelijk maar één bestaat. Graag bouwen we deze bas volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren met de meest luxueuze houtsoorten en topkwaliteit pickups, elektronica en hardware. Vanzelfsprekend is deze custom bass verkrijgbaar als 4-, 5- en 6-string, gefret en fretless, en (zonder meerkosten) linkshandig.

 

Prijsindicatie

Ook beschikbaar als Double Cutaway

 

De Powerline is van oorsprong een ontworpen als instrument met een single cutaway, maar kan ook als Double Cutaway worden gemaakt, met een fantastische toegang tot de hogere frets.
Ook maken we basgitaren met een Multiscale fretboard.

 

Check hier de Powerline DC Multiscale

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een eigen Powerline basgitaar? Benieuwd naar wat er allemaal binnen je bereik ligt?

Neem contact met ons op