De Rikkers Hybridline gitaar is dankzij zijn eigenwijze single cut-away en holle body een electrisch-acoustisch instrument. Vooropgesteld is de Hybridline een elektrische gitaar, maar door de compleet holle constructie en het acoustische pickupsysteem in de brug is het een alleskunner. In ons atelier in Groningen ben je van harte welkom om de Hybridline te proberen om een indruk te krijgen van de sound en het speelcomfort.

Ultralicht en verbazend vol

 

De Hybridline gitaar is een unieke, superlichte gitaar met een verbazend vol geluid. Doordat de snaren door de zijkant van de gitaar gaan is het een écht hollowbody model zonder concessies. Met een custom te maken klankgat valt deze gitaar niet alleen op door het speelcomfort, maar ook nog eens door de opvallende custom look. Bijna alles is hier mogelijk, durf te vragen!

Optimaal speelcomfort

 

De Hybridline is een zeer comfortabel spelende gitaar. Niet alleen vanwege het gewicht, maar ook vanwege het ergonomische design van de body en de hals. De body is aan de achterkant volledig glad en heeft een comfortabele uitholling aan de bovenkant waardoor de gitaar prettig op het lichaam aansluit. De hals is een zgn. set-neck en deze constructie verhoogd de klank en het speelcomfort. De hogere frets zijn dankzij de single-cutaway makkelijk bespeelbaar.

 

Volledig custom made

 

Elke Rikkers Hybridline gitaar is een uniek instrument waarvan er daadwerkelijk maar één bestaat. Graag bouwen we deze gitaar volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren met alle gewenste houtsoorten en een pickup, elektronica en hardware van topkwaliteit. Vanzelfsprekend is deze custom gitaar ook zonder meerkosten linkshandig verkrijgbaar.

 

Prijsindicatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een eigen Hybridline gitaar? Benieuwd naar wat er allemaal binnen je bereik ligt?

Neem contact met ons op