De Multiscale Powerline is onze eerste Multiscale bas – en hij wordt geleverd in felle kleuren…
Mahoniehouten body met daarop een spectaculair esdoornblad, waardoor hij opvalt in ons assortiment instrumenten.

Maar het meest in het oog springende element in dit ontwerp is de Multiscale lay-out: de 34″ scale voor de lage B gaat naadloos naar een 32″ scale voor de G-snaar. Dit zorgt voor toegankelijkheid en speelgemak.

Maak een afspraak Bekijk ons huidige aanbod basgitaren

Optimaal speelcomfort

 

Het Multiscale-concept is een garantie voor speelcomfort voor iedereen die het lef heeft om het te proberen – je zult versteld staan hoe gemakkelijk je hand in de nek past.

Volle sound met transparant tophoog

 

We bouwen de Multiscale met een verlijmde hals. Deze constructie levert het volle, gecomprimeerde geluidskarakter op van een doorlopende hals met het typisch transparante hoog van een ‘bolt-on’. .

Volledig custom made

 

Elke Powerline is een uniek instrument waarvan er daadwerkelijk maar één bestaat. Graag bouwen we deze bas volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren met de meest luxueuze houtsoorten en topkwaliteit pickups, elektronica en hardware. Vanzelfsprekend is deze custom bass verkrijgbaar als 4-, 5- en 6-string, gefret en fretless, en (zonder meerkosten) linkshandig.

 

Prijsindicatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een eigen Powerline bas? Benieuwd naar wat er allemaal binnen je bereik ligt?

Neem contact met ons op