De Hollowline is ons antwoord op de wens van veel bassisten om goed laag erg licht te maken. Het concept van onze wereldberoemde Treeline-bassen zit hier van binnen – meer gewicht betekent niet automatisch meer toon. Check ‘m en je zult versteld staan van het doorzettingsvermogen van deze bas. Uitgerust met onze Ceramic Soapbars en de Noll TCM-3 is dit een onverslaanbare combinatie.

Maak snel een afspraak Bekijk ons huidige aanbod basgitaren

Optimaal speelcomfort

 

De Hollowrline DC is ontworpen voor optimaal speelcomfort. De overgang tussen hals en body is vloeiend vormgegeven, waardoor ook de hogere halsposities uiterst comfortabel bespeelbaar zijn. Verder heeft de bas standaard een asymmetrisch halsprofiel, ofwel dikker onder de B-snaar en dunner onder de G-snaar. Door dit ergonomische design ligt de hals bijzonder comfortabel in de hand.

Volle sound met transparant tophoog

 

Bij voorkeur bouwen we de Hollowline met een verlijmde hals. Deze constructie levert het volle, gecomprimeerde geluidskarakter op van een doorlopende hals met het typisch transparante hoog van een ‘bolt-on’. .

Volledig custom made

 

Elke Hollowline is een uniek instrument waarvan er daadwerkelijk maar één bestaat. Graag bouwen we deze bas volledig naar jouw persoonlijke voorkeuren met de meest luxueuze houtsoorten en topkwaliteit pickups, elektronica en hardware. Vanzelfsprekend is deze custom bass verkrijgbaar als 4-, 5- en 6-string, gefret en fretless, en (zonder meerkosten) linkshandig.

 

Prijsindicatie

Zowel Double Cutaway als Single Cutaway

 

De Hollowline komt oorspronkelijk voort uit de Powerline bas, dus als Single Cutaway variant. Al snel hebben we er een Double Cutaway van gemaakt die een fantastische toegang tot de hogere frets mogelijk maakt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw Hollowline basgitaar? Benieuwd naar wat er allemaal binnen je bereik ligt?

Neem contact met ons op